Vi går for poengrekord

 

I dag spilles siste serierunde i Eliteserien 2018. Skiløperne har startet konkurransesesongen og desember er like rundt hjørnet. Da passer det greit å ta en fotballpause. Vi har lyst til å takke alle som har støttet FK Haugesund denne sesongen. Et år der vi har vist at hardt arbeid utgjør en stor forskjell i vår hjemlige liga.

Svært få hadde tro på at vi skulle klare en plassering blant de fem beste før årets seriestart. De fleste tippet oss i nærheten av nedrykksstriden. Nå er det avgjort at vi ender på fjerde plass. En sterk prestasjon, som er et faktum fordi hele gruppa har jobbet målbevisst SAMMEN i hele år. Vi har holdt kursen, selv da vi hadde en svakere periode, noe som alltid lønner seg i det lange løp.

Før vi begynner å tenke på julekalendere og gaver, skal vi avslutte med stil. Selv om vår plassering på tabellen er avgjort, skal vi opptre profesjonelt og selvsagt gå for tre poeng. Dagens motstander, Start, er innblandet i nedrykksstriden og kommer til å kjempe med nebb og klør for å få med seg poeng herfra. Vi ønsker å gjøre tidenes sesong poengmessig og akter ikke å gi noe som helst ved dørene i kveld. Det kommer motstanderne i gult og svart til å merke. Vi skal avslutte sesongen med et smell.

Vi vil ønske alle trofaste supportere noen fine siste uker i 2018, og så sees vi i 2019.  Ta gjerne med enda flere venner på stadion neste år. Støtten deres utgjør en forskjell.

God kamp ønskes alle kveldens involverte. Denne tar vi (nok en gang)!

Takk for i år.

Espen Skistad,
keepertrener