Kjentfolk i byen

 

Sola skinner og det er nesten ikke et vindpust i lufta. Alt ligger til rette for en god opplevelse når Rosenborg, med tidligere FKHere Eirik, Karl Oskar, Alexander og «Baba» kommer på besøk. I dag blir det full trøkk på stadion. Velkommen!

Vi gjennomførte en god bortekamp mot Kristiansund i forrige serierunde. Selv om vi var litt skuffet over at det ikke holdt helt inn, vet vi at det er vanskelig å ta poeng der. Samtidig viste vi i andre omgang at vi evner å snu kamper. Det er en viktig egenskap å ta med seg inn i de siste høstkampene.

I dag møter vi tøff motstand. Rosenborg er nødt til å klatre på tabellen for å sikre seg spill i Europa til neste år. Vi ønsker også å ta flest mulig skalper før sesongen er over, særlig her på hjemmebane. Støtten fra tribunen har vært upåklagelig og alle unner dere valuta for pengene. Det handler om å våge framover på banen, samtidig som vi bruker hodet. Det kan godt hende at vi får se et bortelag som ligger kompakt på egen halvdel, for så å kjøre kontringer mot oss. Da er vi nødt til å balansere laget riktig, offensivt og defensivt. I tillegg må vi være like konsentrerte på motstanderens dødballer som vi har vært hele sesongen.

Stemningen har vært god på treningsøktene denne uka. Passe tenningsnivå i spill og litt protester når gutta synes økta blir avblåst for tidlig. Den iveren skal vi ta med oss ut på banen i dag og sørge for at alle poengene blir værende i Haugesund.

God kamp.

Espen Skistad, keepertrener